|
شرح حال و آخرین وضعیت درمانی - نسخه قابل چاپ +- انجمن ویتیلیگو ایران (http://vitiligo-forum.ir) +-- انجمن: بیماران (/forum-4.html) +--- انجمن: شرح حال و آخرین وضعیت درمانی (/forum-11.html) +--- موضوع: شرح حال و آخرین وضعیت درمانی (/thread-11.html) |
RE: شرح حال و آخرین وضعیت درمانی - safa - ۱۳۹۱/۴/۳ ۰۷:۰۹ عصر سلام به بچه های ویتی.بعد از گذروندن2هفته چرخیدن تو داروخانه های معتبر تهران واسه کاور مارک و پیدا نکردنش بلاخره با ویتی کالر آشنا شدمو خریدم.راستی آبو هوای تهران رو لکه هام تأثیر خوبی داشته! RE: شرح حال و آخرین وضعیت درمانی - افسانه - ۱۳۹۱/۴/۳ ۰۷:۱۴ عصر سلام استفاده کردی ازش ببینی چه جریه رو پوست؟ RE: شرح حال و آخرین وضعیت درمانی - safa - ۱۳۹۱/۴/۳ ۰۷:۲۷ عصر نه حدود20دقیقه پیش خریدمش گفت اصلأ رنگ نداره،ژله.گفت که مثل کاور مارک تستر نداره،رو هر پوستی که استفاده بشه همون رنگ میشه. RE: شرح حال و آخرین وضعیت درمانی - طاهره - ۱۳۹۱/۴/۳ ۰۸:۱۱ عصر سلام صفا جان من حدودا دوسال پیش اون ویتی کالرو از تبریز خریده بودم 39 هزارتومن بود قیمتش. پوست من سبزه هس اونو که میزدم انگار رو لکه هام حنا گذاشته بودم.خیلی به چشم میزد.دکتر گفته بود به صورت شعاعی از مرکز لکه تا بیرون ماساژ بدم تا کرمو به خودش بگیره و نسبت به رنگ پوست زمان ماساژش فرق میکرد ،من سه دقیقه ماساژ میدادم اگه پوستتون روشنه کم ماساژ بدین کرمو رو لکاتون انباشته نذارین. برا من که پوستم سفید نیس بهتر از هیچی بود ولی بعد چند ماه خود مایع سبز رنگ شد و خیلی رقیق شد منم ترسیدم بزنم ضرر داشته باشه گذاشتمش کنار. خونوادم برا من از آمریکا یه کاور که نوعی ژل هس سفارش داده بودن ازعید امسال استفاده میکنم این هم خوشبوتر از ویتی کالره هم خوشرنگتر و هم ماندگاریش بیشتره ،بعضی جاها که مجبور میشم استفادش میکنم RE: شرح حال و آخرین وضعیت درمانی - safa - ۱۳۹۱/۴/۵ ۰۲:۱۶ صبح سلام طاهره خانم.ترو خدا این آقارو به خانم تبدیل کنید!بگید صفا خانم!راستی طاهره جان اون ویتی کالر که خریدی چه رنگ بود؟من فکر کردم بی رنگه،حالا که بازش کردم میبینم قهوه ایه.درسته؟ RE: شرح حال و آخرین وضعیت درمانی - طاهره - ۱۳۹۱/۴/۵ ۱۰:۰۷ صبح وای توروخدا ببخشین صفاجان ،ماهم صفا داریم ولی پسره ! واقعا عذر میخوام. ویتی کالر قهوه ای رنگ بود ،آره . RE: شرح حال و آخرین وضعیت درمانی - hasti - ۱۳۹۱/۴/۵ ۱۰:۱۰ صبح دوستان بحث درباره كاورها رو لطفا درمبحث خودش دنبال كنيد ... متشكرم RE: شرح حال و آخرین وضعیت درمانی - reza7 - ۱۳۹۱/۴/۸ ۰۱:۴۵ عصر به نام خدا سلام دوستان عزیز : راستش من تازه کارم ببخشید اگر به این بخش مربوط نمیشه! راستش من چندا لکه رو دست هام دارم و یکدونه هم روی پیشونیم وسط ابروهام(همون جای خال هندی). داروهای مثل قرص پاباکا+داروی ترکیبی دست ساز+پماد مدوپروک که فایده ای نداشت الان هم داروهی جدیدی مثل قرص آزارام که دکتر گفته دو ماه مصرف کن سپس methoxsalen رو بعد دو ماه بزن , برو جلوی آفتاب+یک آمپول تریامسینولون که البته امیدی ندارم. (نسخه پزشک شهر خودمون ایلام !) سوالم این بود که فعلا لکه هام کوچک هست چه درمانی استفادم کنم؟ با آرزوی سلامتی همی برصی های دنیا (فکر کنم یه چهل میلیونی هستن!) RE: شرح حال و آخرین وضعیت درمانی - سالار - ۱۳۹۱/۴/۱۱ ۰۸:۱۸ عصر سلام reza جان خوبی؟ رضا جان ، برای لکه ی روی پیشونیت میتونی از پماد پروتوپیک 1 درصد یا پماد الیدل 1 درصد استفاده کنی. پروتوپیک 1 درصد به احتمال 50 درصد روی دست جواب میده ولی پماد الیدل 1 درصد به احتمال 99 درصد روی دست جواب میده. RE: شرح حال و آخرین وضعیت درمانی - safa - ۱۳۹۱/۴/۱۲ ۰۱:۵۰ صبح سلام رضا جان.به انجمن خوش اومدی.لکه های روی صورتت از چه سالی بوجود اومدن؟منکه حدود2سالو نیم بود که پشت هردو پلکم وگوشه گونه نزدیک چشمم ودور لبم لکه زده بود،2ماهه که دکتر برام محلول متوکسالن وپماد های کلوبتازول ومدوپروک وبتازونیت تجویز کرد.که شکر خدا یه پلکم کاملأ خوب شد،یه پلک دیگه هم نیمه رنگدانه گرفته،گوشه گونه هم98درصدش خوب شده،دور لبم70درصد خوب شده.آقا رضا من از تو ناامیدتر بودم ولی باید مشکل اصلی برص ضعف اعصابه.اینو با آزمایشی که خودم رو خودم انجام دادم کاملأ بهش ایمان دارم،البته دارو هم بهبود دهنده است ولی مشکل اصلی بیماری های اتو ایمیون استرس واعصابه. |